AL EEN GARAGEBOX TE HUUR VANAF €70 PER MAAND! MEER INFO? INFORMEER NU!

Caravanstalling huren in Stramproy en omgeving?

Gaat u graag op reis met uw caravan maar bent u nog op zoek naar een stalling waarin u uw caravan kunt opslaan wanneer uw caravan niet wordt gebruikt? Bij vd-Kruijs.nl kunt u caravanstallingen huren in Stramproy. Al onze stallingen zijn uitstekend beveiligd zodat u met een gerust hart uw geliefde caravan of camper kunt opslaan.

Onze caravanstallingen

Bij vd-Kruijs.nl beschikken wij over ruime caravanstallingen waarin caravans, vouwwagens, auto's en campers kunnen worden gestald. Al onze stallingen worden zeer goed beveiligd. Dit gebeurt door middel van een 24-uurs camera, individuele codes en sloten en 24/7 terrein- en camerabewaking. Onze stallingen zijn beschikbaar in een aantal formaten, namelijk:

  • S = +/- 30 m2
  • M = +/- 50 m2
  • L = +/- 100 m2
  • XL = +/- 200 m2

In eerste instantie wordt er altijd uitgegaan van een small-formaat, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de andere formaten caravanstallingen te huren. De hoogte van de stallingen is 3,5 meter en beschikt over een hoge overheaddeur (3,25 meter hoog).

Caravanstalling huren in Stramproy?

Al onze caravanstallingen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Ook met de auto kunt u makkelijk bij uw spullen terecht. Zo heeft u op ieder gewenst tijdstip toegang tot uw eigen spullen. Het huren van een caravanstalling kan al voor een bedrag vanaf €70,- per maand. Daarnaast hanteren wij flexibele huurtermijnen zodat u niet bent gebonden aan een langdurig contract.

Wilt u graag meer informatie of advies omtrent het huren van een caravanstalling in Stramproy? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, via e-mail en ook telefonisch contact opnemen is mogelijk.