AL EEN GARAGEBOX TE HUUR VANAF €70 PER MAAND! MEER INFO? INFORMEER NU!

Opslagruimte huren in regio Stramproy / Weert?

Bent u nog op zoek naar een opslagruimte, een geschikte stalling voor uw klassieker of is het de hoogste tijd om op te ruimen maar wilt u niks weggooien? vd-Kruijs.nl Garageboxen & opslag helpt u daar graag bij! U kunt voordelig een opslagruimte huren voor uw auto, inboedel, archief, motorfiets, caravan, bedrijfsinventaris of voorraad. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over waar u uw spullen moet laten.

Opslagruimte huren in Stramproy? De voordelen van vd-Kruijs.nl

Vd-Kruijs.nl zorgt voor een kwalitatieve opslag van al uw spullen. Uw spullen worden namelijk droog, schoon, verwarmd en beveiligd bewaard. Onze opslagruimtes worden zeer goed beveiligd door middel van 24/7 terrein- en camerabewaking, een individueel code en slot en 24-uurs camerabewaking. Daarnaast heeft u 7 dagen per week toegang tot uw opslagruimte en kunt u het terrein goed bereiken.

Waar zijn de opslagruimtes voor geschikt?

Een tijdelijke of permanente opslagruimte huren in Stramproy kan een ideale oplossing zijn wanneer u bijvoorbeeld net bent verhuisd, een lange reis naar het buitenland maakt, extra inboedel wilt opslaan of als u nog een caravanstalling zoekt. Wij proberen onze klanten iedere dag weer te helpen. Zo betaalt u bij ons alleen voor de ruimte die u nodig heeft voor een aangename prijs en hanteren wij een flexibele huurtermijn.

De mogelijkheden

Onze opslagruimtes zijn beschikbaar in de volgende 4 formaten:

  • S = +/- 30m2
  • M = +/- 50 m2
  • L = +/- 100 m2
  • XL = +/- 200m2

 

Bij het huren van een opslagruimte wordt er uitgegaan van het small-formaat, maar u kunt ook kiezen voor een groter formaat zoals hierboven staat aangegeven. De vrije hoogte van alle opslagruimtes zijn 3,5 meter. Daarnaast beschikken de opslagruimtes over een hoge overheaddeur van 3,25 meter hoog.

Overweegt u om een opslagruimte te huren? Onze opslagruimtes zijn al te huur vanaf €70,- per maand! Voor meer informatie of advies omtrent het huren van opslagruimtes kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier, via e-mail en ook telefonisch kunt u ons bereiken.