AL EEN GARAGEBOX TE HUUR VANAF €70 PER MAAND! MEER INFO? INFORMEER NU!

Waarom een garagebox huren?

Een garagebox huren biedt u vele voordelen. U kunt gemakkelijk uw spullen opbergen waardoor uw ruimtegebrek verdwijnt. Ook het opslaan van campers en caravans is mogelijk in onze garageboxen. Daarnaast kan een garagebox zowel particulier als zakelijk worden verhuurd. Hieronder leest u alle voordelen van het huren van garageboxen in Stramproy bij vd-Kruijs.nl.

De voordelen van garageboxen

Een garage huren bij vd-Kruijs.nl biedt u vele voordelen. U vindt niet alleen een oplossing voor uw ruimtegebrek, maar u ervaart ook de volgende voordelen:

  • Geen omkijken meer naar uw spullen
  • Al uw spullen worden altijd veilig bewaard. Dit gebeurt door middel van een 24-uurs camera, individuele codes en sloten op alle boxen en 24/7 terrein- en camerabewaking
  • vd-Kruijs.nl biedt schone en droge garageboxen waardoor uw spullen altijd veilig en droog staan opgeborgen
  • U kunt al vanaf €70,- per maand garageboxen huren
  • Alle garageboxen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zo kunt u op ieder gewenst tijdstip bij uw spullen terecht
  • vd-Kruijs.nl hanteert flexibele huurtermijnen
  • Net onderhouden terrein welke u goed kunt bereiken. U heeft 7 dagen per week toegang tot het terrein
  • Er zijn verschillende formaten garageboxen beschikbaar: S, M, L en XL.

Een garage huren is dus ideaal voor de opslag van al uw spullen. Van motoren en caravans tot archieven en uw inboedel: u kunt het allemaal opslaan in onze boxen.

Bedrijfsunits huren

Naast garageboxen bieden wij u ook bedrijfsunits aan die u kunt huren. Deze units zijn zeer geschikt voor (startende) ondernemers en vormen door een combinatie van bereikbaarheid, indeling en ruimte een geschikt minimagazijn of servicedepot. Onze bedrijfsunits bestaan uit een begane grond, een hoge overheaddeur en inloopdeur.

Voor meer informatie of advies omtrent het huren van garageboxen in Stramproy bij vd-Kruijs.nl kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit is mogelijk via e-mail, het contactformulier en ook telefonisch kunt u ons bereiken.